Uitvaart Goes: Uitvaartzorg Peter Butler

Al bijna 20 jaar kunt u bij ons terecht voor een crematie, begrafenis. Kortom voor alles met betrekking tot een uitvaart in Goes en omgeving. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is dat een crematie of begrafenis goed verloopt – het is een dag met veel lading en emotie.

Uitvaart in Kapelle, nabij Goes

Ons rouwcentrum in Kapelle, nabij Goes, heeft moderne audio- en videoapparatuur. Het is een locatie die gebruikt kan worden om afscheid te nemen en voor de condoleances. Naar smaak kan de locatie worden ingericht. Dit maakt het afscheid nemen in ons rouwcentrum persoonlijker. Tevens is er een orgel dat gebruikt kan worden voor (achtergrond)muziek. Wanneer het weer meezit is er de mogelijkheid om buiten afscheid te nemen. Het bijwonen van een crematie of begrafenis in het rouwcentrum is rolstoeltoegankelijk. Als uitvaartondernemer werken wij samen met het crematorium in Goes.

Product ter herdenking van dierbare in Goes en omgeving

Naast een uitvaart in Goes kunnen we producten verzorgen om uw dierbare te herdenken. Zo is het mogelijk na de crematie in het crematorium een urn mee naar huis te nemen. Verder bieden we ook gedenksieraden, gedenkobjecten in glas en herinneringen in kristal aan.

Aan de hand van een wilsbeschikking, kunt u aangeven hoe u uw eigen uitvaart in Goes geregeld wilt hebben. Op onze website is de wilsbeschikking te downloaden, zodat nabestaanden uw persoonlijke wensen kunnen opvolgen. Als uitvaartonderneming adviseren wij u kosteloos bij het opstellen van een wilsbeschikking. Voelt u zich alstublieft vrij om telefonisch een afspraak te maken.